Program Bakgården

Vinhøst 7.-12. oktober

 

 

 

 

 

Tapas Hovedrettfjøl

Tomatconfit
Kjøttboller m/marinara
Serranoskinke
Tomat- og løkbruschetta
Kaldt rosastekt andebryst
Chevré med rødløkskompott
Hjemmebakt foccacia
Aioli
Romanosalat m/ honningvinaigrette

 

 

Tapas dessertfjøl

Minipanacotta
Tørkede frukt og nøtter m/honning
Chablisost

____
Info/bordbestilling: post@bakgardenbar.no / 38 02 12 11

 

 

Tirsdag 08/10 - Lørdag 12/10

Bar åpen fra 18:00, Restaurant åpen fra 18:00-23:00

 

Tirsdag 08/10

TapasMiddag + TapasDessert: 199,-
Det blir også hyggelig pris på vin som passer til maten!


Onsdag 09/10

BrenneVINHØST - Cognacsmaking med Bache Gabrielsen.
6 forskjellige cognac. VS - Barret - VSOP - XO - Serenité - Solene
"Cognac - A til Å" kl 19:00
40 plasser, 150,- pr. pers
349,- inkl. Tapasmiddag + tapasdessert kl 20:30 etter kurset.
Light variant: 289,- for kurs + ukens tapasfjøl!
Bestilling til claus@bakgardenbar.no eller post@bakgardenbar.no

 

Torsdag 10/10

TapasMiddag + TapasDessert: 199,-

Vinguiding med Joakim Carlson fra Norwegian Beverage Group.
"Fjøla rundt med 5 viner" / "Match & Enjoy".
495,- for smaking samkjørt med middag + dessert.
Kl 19:00 - 21:00, 20 plasser.
Påmelding til claus@bakgardenbar.no eller post@bakgardenbar.no

Fredag 11/10

TapasMiddag + TapasDessert:199,-
Det blir også hyggelig pris på vin som passer til maten!

 

Lørdag 12/10

Tour de Wine 2013: påmelding til druen@vinhost.no
Bestilling av middag etter Touren fra kl. 19:00: claus@bakgardenbar.no eller post@bakgardenbar.no
Vinhøstkonsert med Susie & The Spuds fra kl 21:00 i bakgården.


 

Alle bestillinger kan gjøres enten via e-mail eller på telefon.

Info/bordbestilling: post@bakgardenbar.no / 38 02 12 11

______Lammeskank med rotgrønnsaker, lammesky & amandine poteter.





  • Program