Program Bølgen&Moi

Vinhøst 7.-12. oktober

 

2-retters VinHøst meny, kr 199,-

Forrett: Kremet blomkålsuppe med trøffelolje, bacon og krutonger
Hovedrett: Dåhjort med høstens rotfrukter, sopp og portvinssaus.
(Vi har selvsagt tatt frem viner som matcher menyen)

 

3-retters VinHøst meny, kr 249,-

Forrett: Kremet blomkålsuppe med trøffelolje, bacon og krutonger
Hovedrett: Dåhjort med høstens rotfrukter, sopp og portvinssaus.
Dessert: Magnus pannacotta med høstens marinerte bær og pasjonsfrukt iskrem.

 

Info/Bordbestilling: 38 17 83 00 / kristiansand@bolgenogmoi.no

 

VinHøst Program

 

Tirsdag 8/10, kl 18.30:

Bordeaux smaking med Sebastian Bredal. Her har vi hentet frem godsaker fra kjelleren og nyter god vin og god mat hele kvelden. Kokkene serverer en 4-retter meny som matcher de forskjellige årganger og vi gleder oss til at åpne vår Ch. Lafite fra 1962 i ditt selskap! 3995,- per person.

Påmelding med venteliste - reservere plass på 38 17 83 00 eller kristiansand@bolgenogmoi.no

 

Fredag 11/10, kl 18.00:

 


 

Fredag 11/10, kl 18.00: Årets store champagne dag byr på en eksklusiv meny med bobler til alle rettene. Det blir vertikalsmaking av Ruinart sine champagner, kursing i selskap av vår sommelier Henrik Dahl Jahnsen og god mat i godt selskap. 1995,- per person.

Påmelding gjøres på 38 17 83 00 eller kristiansand@bolgenogmoi.no

 

For mer info,se: http://bolgenogmoi.no/Dokument/Kurs-med-Bølgen-Moi

______

 

 


 

  • Program